perjantai 15. huhtikuuta 2011

~BJD huumaa

Terve kaikille! Aikaa on kulunut ihan hurjasti enkä ole kirjoitellut. Anteeksi :<. Ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Kevät on onneksi jo aika pitkällä ja lumi on sulannut suureksi osaksi. Ihanaa! Huono uutinen on se, että Melin pää lähti irti. ;< Voi pientä poloa. Pitäisi korjata se...
Tänään oli aika normi päivä paitsi että Heidi tuli meille kylään :). Hänen kanssaamme aloimme katselemaan BJD:tä (googlaa jos et tiedä) ja minä löysin aivan mahtavan ihanan BDJ:n!
Minifee Shushun:

Nyt taitaa Joujoun osto lykkääntyä sillä rakastan tätä nukkea! Se on niin huimaavan ihana ja huimaava on kyllä hintakin nimittäin 408.00 dollaria ilman peruukkia ja vaatteita ja postikulut päälle.
;___; Mulla menee ikä ja terveys kerätessä noita rahoja ja suostuttelemisessa vanhempia ostamaan tuo. Mutta se onvarmasti sen arvoista ♥.♥

En tiedä miksi, mutta muo nukutta ihan hurjasti *haukotus* Mutta sitten vielä päivän tapahtumista se että meillä oli päivänavaus koulussa ja sen jälkeen yhteislauluharjoitukset, jossa harjoittelimme pääsiäis virsejä (kirjoitinko oikein?). Yksi lauluista oli Kolme ristiä karheaa ja kertsihän menee suunnilleen: ¨"Tahdon muistaa pitkäperjantain..." Ja puolet koulun oppilausta lauloi: "Tahdon muistaa Pizza perjantain... " Kuulosti aika mahtavalta ;D.
Niin ja vielä animeconista: Hotelli on jo varattu ja Sousein asukin tilataan piakkoin. Ihanaa! Ihmiset kertokaa jos olette tulossa Turkuun Animecon-Fincon:iin.^,^
Hei hei!

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vain lukeminen, lukeminen oli tärkeää.

Hei kaikille!
Tänään on sunnuntai ja viikonloppu on hurahtamassa ohi ja maanantai häämöttää jo edessäpäin. Olen lukenut kuin hullu Narutoa ja päässyt osaan 23.(Otsikko viittaa tähän lukemiseenin niinkuin viisaimmat jo varmaan älysivätkin) Minulla oli paljon epäilyksiä sarjaa kohtaan, mutta ne osoittautuivat vääriksi. Lempi hahmokin on jo ehtinyt tulla nimittäin rento Kakashi ^,^ ♥:
 Nyt asiasta toiseen: Olen aikonut lähteä kesällä animeconiin Turkuun kahden ystäväni kanssa ja olen suunnitellut cossaavani Rozen Maidenin Souseisekiä (tietämättömille kuva alhaalla) Minulla on kuitenkin asu ongelma, sillä ompelu taitoni eivät ole parhaimmat ja asu kuitenkin pitäisi jostain hankkia.  Olen harkinnut asun ostamista, mutta siinäkin on tullut hieman ongelmia. En tiedä onko järkeä ostaa n. 30 euron arvoista pukua ulkomailta ja maksaa sitten siihen vielä saman verran postikuluja ja jotain muita maksuja. Se ei kuitenkaan olisi ylitsepääsemätöntä, mutta myös asun oikeanlaisuudessa (värit yms.) ja luotettavassa nettikaupassa on ongelmia. Toivoisin mielipiteitä ja kommentteja cossaajilta!






Sitten nukkeasoihin. Olen ihastunut täysin Daliin nimeltä Joujou:


Eikö olekkin söpö?! Kaikki tytössä on söpöä ja täydellistä vaikka hiukset hieman arveluttavatkin. Lolita asu on sopiva tälle kuin nenä päähän ja pehmolelu senkun parantaa kaikkea. Tästä tulee todennäköisesti ensimmäinen Dalini. ♥ Myös Taeyang Raiki on herättänyt ihastusta.
Siinä olisi Melille söpö herra sillä ystäväni Taeyang Sam:in ja Melin välit ovat hieman viilentyä. Vaatteet vat hyvät ja meikki ja hiukset sopivat hyvin yhteen ja tekevät hyvän kokonaisuuden. Olen kyllä kuullut että hiusten laatu ei olisi mikään paras... Olen pitänyt näistä kahdesta nukesta jo niiden kuvien julkaisun jälkeen, mutta silloin minulla ei ollut vielä blogia jossa voisin jakaa ajatukseni näistä kahdesta. Mietin juuri, että kuinka hyvä isoveli Raiki voisi olla Joujoulle. Hieman kiusoitteleva, mutta pohjimmiltaan lempeä... :D
Pahoittelen vähän tälläistä kummallista postausta... :)