tiistai 28. kesäkuuta 2011

~Dreming is believing ♥

Terveppä terve ihmiset rakkat!
Näillä sanoilla aloitan tylsän postaukseni,sillä kamera on veljeni ja isäni luona ja he ovat patikoimassa joissain lapissa. Huisin jännää eikö? -,-' No, mutta kuitenkin: Eilen oli mukava päivä. Olin Jossun kanssa. Käytiin emotionissa ostamassa jossulle miljoona eri sävyistä luomiväriä, mutta niinkuin arvaatte sellaista ei löytynyt joten hän joutui tyytymään neljään eri sävyä sisältävään luomiväripakkaukseen. Oltiin meillä ja datailtiin ja käytiin lopuksi Hesessä. Mukavaa oli. Olet tärkeä Jossu ♥ Sitten kävimme äitini kanssa Pasaatissa. Sieltä tarttui mukaan mustavalko raidallinen lyhythihainen, mustat napikorvikset ja farkku caprit. Glitter kylläkin ehti sulkeutua ennekuin ehdimme sinne ;__; Se oli suuri pettymys korufriikille.
Siinä housut H&M: ltä ...

Ja paita Vero Modasta
 Melko tylsät ostokset. Hieman harmitti, että en löytänyt mitään ultramahtava ihanaa vaikka oli alennusmyynnit. Noh mutta eihän aina voi löytää kaikkea ihanaa.
(niin ja nauttikaamme kännykän kuvalaadusta)
Tänään en ole varsinaisesti tehnyt muuta kuin dataillut. Roolailin ja juttelin tänään monskun kanssa ja olen lukenut kirjaa (Walter Moers Uinuvien kirjojen kaupunki. Suosittelen)


Suloinen kansi : )
Siinäpä taisivat olla tämänpäivän kuulumiseni.Vielä muutama inspiraatio kuva:

2NE1 ^_^





Hei hei ja näkemisiin! ^_^

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

~Rolling Girl




Laittakaa musa päälle ja nauttikaa jos nautitte kuvista.


Rolling Girl (Lonely girl) is always in a dream...

...that will never come true...

There's so much noise inside her little head
She scratches it all around, she scratches it all around








One more time , one more time
"I will be rolling again today"
and the girl says, the girl says,
as she orchestrated the meaning in her spoken words



"Are you done yet?"
"Not done yet"
"the future is still so far away from me"
"So I stop my breath now"
"for now"



"You must have been sick and tired of this"
"So don't breathe now"
"Right now"


Siinä pieni kuvatarina. Sanat on otettu tuosta laulun eglannin kielisestä versiosta. Olisin laittanut joka kuvan alle tekstiä, mutta sitten tajusin että olin kuvillani hieman poikennut siitä mitä laulun sanoissa oli (tuo sydän esim.) joten päätin laittaa tekstin vain tiettyjen kuvien alle. Pieni koskettava tarina. En kyllä itsekkään tiedä mitä sen lopussa kävi. Tuliko tyttö onnelliseksi vai kuoliko? Anteeksi tästä epäselvästä tarinasta. Idea oli sinäänsä ihan hyvä, mutta toteutus vähän jotain muuta...Ehehe ^_^' Noh, toivottavasti kuitenkin piditte siitä. Vaihdoin Melin peruukin kuvausten ajaksi. Hänellä on siis kuvissa stock peruukkinsa joka on melko sotkuinen, mutta se onkin hieman tarkoitus. Yritin kuitenkin sukia sitä hieman edustavammaksi... Mutta sitten pikaisiin kuulumisiin: Tänään oli mukava päivä. Oltiin yhdellä kamullani muutaman muun kaverini kanssa ja paistettiin vaahtokarkkeja kynttilän yllä,juotiin boolia ja syötiin vesimeloonia. Ah, vesimeloonia! ^_^ Kerrankin sitä oli tarpeeksi. Mutta,  hyvää yötä kaikille! Taidankin painua tästä nukkumaan... : D

perjantai 17. kesäkuuta 2011

~It's my lollipop!

Terve taas! ^_^
Tänään oli mukava päivä: Kävin lintsillä yhden ystäväni kanssa jonka olen tuntenut eskarista asti. Olemme kyllä eri kouluissa, mutta ei se ole kaveruutta haitannut. Mutta, lintsillä oli yhtä hauskaa oli niinkuin aina. Kamera vain harmikseni unohtui kotiin. Käytiin monissa laitteissa. Salama oli kyllä ihana ja raketti. Ja tietenkin vanha vuoristorata! ♥  Sieltä tarttui loppujen lopuksi mukaan tikkari, joka on ihanan värikäs ja maistuukin hyvältä. (Syön sitä tässä juuri nyt)Siitä inspiroiduin sitten ottamaan kuvia Melin kanssa. Ennen kun päästän teidät katselemaan nukkekuvia (jonka takia te varmaan olettekin täällä) minun on pakko näyttää teille nämä kaksi kuvaa:

Ah, pilviä! Niin kauniita hattarakasoja. ♥ Suloisia. (Pienenä luulin oikeasti,että pilvet ovat hattaraa 8D)
Mutta sitten niihin nukkekuviin:
Laatu ei ole mikään paras. Pahoittelen.




 Lempparini^



~Little Alice in Candyland.

 ~Dreaming of sweets.
 Mutta sitten muihin höpinöihin. Olen alkanut maanitella vanhempiani ostamaan Joujoun. Vielä he ovat sitä mieltä, että en tarvitse toista nukkea ja, että yksi riittää ihan hyvin... : / Kyllä minä saan vielä heidät taivuteltua toivottavasti. Joujou on niin syötävän suloinen nukke. En tajua miten joidenkin vanhemmat ostavat lapsilleen nukkeja ihan tuosta vaan kun he pyytävät. Minun pitää aina perustella hyvin vanhemmilleni miksi haluan jonkun asian ja mitä sillä teen. Ainakin näin suurempia ostoksia tehdessä ja vielä moneen otteeseen mainita viikon aikana siitä asiasta minkä haluan. Vasta sitten he suostuvat ostamaan sen.
Näin lopuksi vielä tähän makeaan postauksen aiheeseen aiheeseen sopivaa musaa:

Kiitos kaunis kaikille lukioilleni. Kommentteja saa toki lähettää ja se olisi todella suotavaa. Haluisin tietää minkälaisia postauksia haluaisitte ja kiinnostavatko nämä minun jorinani teitä ollenkaan ja pitääkö ne jättää pois. Palautetta vaan tulemaan!

tiistai 14. kesäkuuta 2011

~The cake is a lie!

Hei kaikille! ^_^
Päätin pitkästä aikaa postailla hieman kuvia, joita on tullut nyt räpsittyä Melistä.
Pahoittelen, että en ole postaillut mitään pitkään aikaan, mutta ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä mistä tänne olisin kirjoitellut. Nauttikaa kuvista:
                                     Tuttu kuutio ihmisille jotka ovat pelanneet portalia. (höpöttelen kyseisestä pelistä kuvien jälkeen...)



 Siinä Melanie roikkui pyykkien seurana pyykkinarulla ilman kiinni pitämistä. Vahdin kuitenkin, ettei hän tipu.

 Nämä kaksi kuvaa (ylä ja alapuolella) ovat minun suosikkejani.
 Olimme tyttösen kanssa parvekkeella kuvailemassa kun alkoi sataa vettä ja ukkosti. Se oli mukavaa. Sateen ropinaa ja ukkosen jyrähtelyä oli kiva kuunnella.

     
:3 Suloinen~

Olen viettänyt aikaani pelaamalla peliä nimeltä Portal. Peli on todella kiva, hauska ja se vaatii paljon älyäkin jos nimittäin haluaa päästä seuraavalle tasolle. Tänään olisi tarkoitus pelata peli sitten loppuun. Olen viime metreillä. Pelin ideana on läpäistä tasoja aseen kanssa jolla pystyy tekemään kaksi porttia joiden läpi pystyy kulkemaan (Tajuatte varmaan kun katsotte videon). Mutta juu kuutio jota Mel piti kädessään ensimmäisissä kuvissa esiintyy myös portalissa (tai noh sieltähän se palikka tuleekin) Muutamia kuvia pelistä:
Companion cube


Klikkaamalla isommaksi


Siinä hieman gameplayta. Hei hei ja näkemisiin! ^-^
Ps. Postauksen otsikko viittaa myös portaaliin jossa tuo tietokone lupaa pelin lopussa antaa sinulle kakkua, jos suoritat kaiken kiltisti loppuun. Näin ei kuitenkaan käy vaan kone yrittää tappaa sinut. :D Tajusitte toki. Olen niin pelin huumassa...