sunnuntai 28. elokuuta 2011

~Colorfull melody

Hei kaikille!
Kaikenlaista on tapahtunut minkä takia en ole ehtinyt postailla. Kamerakin käväisi huollossa ja Emin käden kanssa on ollut vähän ongelmia. Kamera palasi takaisin ja nyt on taas kuvia. Kasane_8:lle pahoitteluni siitä että en vastannut kommenntiisi. Luin sen kyllä, mutta blogerilla on jotain vaikeuksia tässä koneessa joten en pystynyt vastaamaan. Mel on alkujaa Pullip Naomi, mutta hänelle on vaihdettu uusi peruukki, eye-chipit ja muokkailtu hieman silmämeikkiä.
Kuulumisista vielä sen verran että, söin juuri äsken omenapiirakkaa, jonka teimme omien omenapuidemme omenista. Oli todella herkullista vanilija kastikken kanssa. Nams! :) Olen myös lueskellut englanniksi Chrono Crusade nimistä sarjaa. Se on ihan hyvä sarja. Häiritsee vain se, että veljeni on ostanut sen englanniksi enkä minä viitsi ostaa sitä erikseen suomeksi. Lukemisessa on siis välillä hieman ongelmia ^.^'. Koulu on mennyt ihan mukavasti ja kuviksen tunnit kuluvat aivan liian nopeasti. Luokkammekin on ihan mukava. Elikkä ihan hyvin menee tässä winter desuconia odotellessa >D (olen jo ihan fiiliksissä, vaikka itse tapahtuma on vasta tammikuussa. Noh, minkäs minä hätähousu itselleni voin. Viime animeconiinkin menoa/Asua suunnittelin jo  viime talvella) Mutta nyt niihin vähäisiin kuviin:
Tyttösten talon yläkerta

Ja alhaalla näkyy alakerta.(nerokasta eikö? :p) Arvatkaa kumpi on Emin sänky. :D

Emillä on nykyjään tuollaiset Tetomaiset hiukset :3 Niin ja huomatkaa palikoissa englanninkielinen sana.

Kirakishou Emi :3


Reppuselässä







En tiedä miksi tämä kuva kääntyi yht'äkkiä näin. o,o




Anteeksi kuvien vähäinen määrä. Olisi pitänyt olla vielä muutama kuva lisää, mutta ne eivät suostuneet kääntymään oikein päin. Blogger pilaa laadun. Isompana näkyy varmaan vähän parempi laatuisina. Mutta yritän kuvailla hieaman enemmän. Emille pitäisi hankkia kyllä se obitsu mitä pikimmiten...  Näkemisiin!




tiistai 16. elokuuta 2011

~ "Be you. Find you. Be happy with that"

Terve teille ihmiset!
Lukioita on minulle kertynyt jo ruhtinaalliset 16 kappaletta. Kiitoksia kovasti. Olen hyvin otettu. ♥
Tänään oli ensimmäinen koulupäiväni ylä-asteella. Ihan hyvinhän se meni, vaikka jännittikin liikaa ja viime yön unet jäivät lyhyiksi. Koulupäivän jälkeen hilluin Jossulla ja siirryimme kaikki kolme Heidille. Elikkä ei mitään ihmeempiä. :) Aloimme miettimään tammikuussa järjestettävään winter desuconiin menemistä. Pitäisi saada hieman lisätietoja, mutta niitä ei oikein löydy. Kuitenkin varmaan menemme sinne. kuitenkin: en malta odottaa!! ^_^
Kuvailin tyttösiäni eilen ulkosalla ja Melistä paljastui eräs asia: tyttönen on enkeli. Kyllä, luitte oikein.(Itselleni tämä asia on ollut jo selvä jostain viime pääsiäisestä asti, mutta en ole saanut laitettua kuvia hänestä siipien kanssa) Kerron teille joskus myöhemmin hänen menneisyydestää. Varmaankin silloin kun eräs henkilö tähän liittyen pääsee joskus kaukana tulevaisuudessa tulemaan tänne. Pidän teitä jännityksessä siihen asti >D
Surukseni voin ilmoittaa että onnistuin rikkomaan Emin suloisen pienen kätösen ja sen kanssa on hankala kuvailla. Pitäisi saada se obitsu hankittua... Sen takia hänestä ei ole niin paljon kuvia. Mutta nauttikaahan näistä kuvista ystäväiseni. (kuvat ovat varmaankin isompina laadukkaamipia)
Skeeri kuva. :o

´HubbaBubba näytti maistuvan minukin lisäkseni myös Emille.









En tiedä miten sain tämän kuvan näin pimeäksi :D



Riippukeinussa


Lempi kuvani









Hieman vanhempi kuva Emistä.
Muuten mitä pidätte (taas) uudesta bannerista. Otimme sen kun Jossu oli kylässä meillä joskus tota ennen koulujen alkua.





Näkemiin! ☺

maanantai 8. elokuuta 2011

~Piece of love ♥

 Hei kaikille!
Mitään super ihmeellestä ei ole tapahtunut, muutakuin, että olimme Hesassa viikonlopun. Lähdettiin perjantaina ja tultiin eilen. Oltiin äitini kanssa kaupoilla. En kyllä löytänyt oikein mitään erityistä >,<. Silläaikaa kun me olimme kaupungilla veljeni oli nörttitapahtumassa nimeltä Assembly, joka järjestettiin Hartwall areenalla. Eli tyypit ottaa sinne tietokoneensa mukaan ja datailee 24/7 (Siis oikeastikkin ihan kokoajan. Kovin moni ei nuku siellä). Siellä oli myös kaikenlaista ohjelmaa esim. Guitar Hero:un joku mestaruus kilpailu.
Kävin kampissa ja Manga cafessa ostamassa muutaman paketin Pockyja. Ramune:itakin oli tarkoitus ostaa, mutta Animeconin jälkeen ne olivat kuulemma loppu. En kyllä yhtään ihmettele sillä manga cafen myyntipöydän luona kuhisi väkeä kokoajan. Kampissa kun oltiin käväisin Cyberissä. Sieltä tarttui mukaani sellaiset harmaat pitkät hansikkaat ja euron kangas kassi. Cyberi on ihana kauppa, mutta sen ongelmana on se että kaikkea ihanaa on liikaa. Ei osaa valita mitä ostaisi. :p
Kuitenkin viikonloppu tuli sitten vieteltyä Hesassa. Nukkeinnostus on nyt hieman laimentunut ja pidän siitä pientä taukoa. Sen takia tähän postaukseen ei tulekkaan tyttösteni kuvia. Osa syynä on myös se että kamera on taas reissussa :s. Onnistuin muuten rikkomaan oman tietokoneeni, tai noh oikeastaan se vähän kärähti. En tiedä toimiiko se, mutta en ole uskaltanut kokeilla. Sen verran pahalle huoneeni haisi, kun se viimeksi oli päällä. Sen takia en pysty laittamaan tähän postaukseen edes joitain vanhoja ennen julkaisemattomia kuvia. 
  Vaikka animecon on vasta mennyt ohi olen alkanut jo suunnitella seuraavaa animeconia varten cossi asua. En kylläkään ole varma käytänkö sitä nimenomaan animeconssa vai menenkö jonnekkin pienempään coniin se päälläni. Sen tietää vain taivas. Mutta siis hahmo jota olen ajatellut cossata on yllätys yllästys Miku Hatsune! :D Kylläkin Love is war versiona. Olen ollut aivan täpinöissäni ajatuksesta, koska Miku on tällä hetkelle lempi vocaloidini. Muutkin ovat ihan kivoja (Len,Rin,Meiko,Kaito,Luka,Gakupo...) mutta silti Miku on säilynyt lempi hahmona. :3 Ah, en malta odottaa!
´
Tietämättömille asu olisi siis tuon näköinen. Klikkaamalla isommaksi.

Siinäpä olisivat kuulumiseni. Mel ja Emi makoilevat tylsistyneinä sängyillään. Pitäisi keksiä heille jotain tekemistä, nyt kun kuvaileminen ei oikein ole mahdollista.


Kyseinen kappale^^




One Piece:n opening. Oon alkanu kattomaan kyseistä sarjaa ja yllättäny ihan positiivisesti. :D

Kappale josta postauksen nimi tuli^
Hei hei! ^__^
Ps. Seuraavaan postaukseen lupaan kuvia tytöistä.