sunnuntai 21. lokakuuta 2012

~There's a dreamy world up there

Hihi
Vihdoin syksy on tullut aika kunnolla. Ulkona alkaa olla jo kylmä ja puistakin harvenee lehdet. Kohta on myös Halloweenin aika, jolloin kannattaa pitää silmällä blogiani, sillä kuten viime vuonnakin suunnittelen toteuttavani Halloween exrta postauksen ;D. Olen aika ylpeä viimevuoden postauksesta ja toivon todellakin että saan vähintäänkin jotain niin hyvää suunniteltua, jos se vain minulta onnistuu.
Syyslomakin on kohta ihanaa. Itsellä se alkaa vasta keskiviikkona eli on vain kolme päivää ja viikonloppu. Noh,joululoma onkin sitten kai pidempi tai jotain ^^''. Inhottavaa vaan että maanantai ja tiistai ovat juuri ne minun pitkät päiväni kahdeksasta kolmeen. Inhottavaahan se toki on, mutta luulen että kestän sen kuitenkin.
Tähän postaukseen tulee vähän sekalaisia kuvia, joita on tullut kuvailtua aina välillä pitkä aikavälin aikana. Enemmittä höpöttelyittä nauttikaa~
 

 


 
 
 
 
 

 

 



 

Aika Emi painoitteista eikö? :D Viimeiset kolme kuvaa oli melko huonolaatuisia, mutta pidin kuitenkin niistä jotenkin, joten päätin laittaa nekin c:
Loppujen lopuksi ihan kivoja kuvia ainakin mun mielestä. Ainakin osa jäykistä asennoista haihtunut ja kuvissa on enemmän tunnelmaa verrattuna aikaisempiin. Muuten nuo kuvat joissa Emi istuu ja makaa jonkin tummanruskean päällä, on otettu meidän autokatoksen päällä. Elikkä nukke oli katolla. Ei oikestaan pelottanut laittaa sitä sinne vaikka jos se olisi tippunut sieltä, niin alhaalla olisi ollut kivi laatoitus ja Emi olisi varmaan mennyt rikki. Tosin kerran se tuossa istuma-asennossa kaatui taaksepäin, mutta onneksi taaksepäin. Melanie on saanut nyt lepäillä aika paljonkin, vaikka kuvatessa Emin kanssa itken kyllä verta noiden polvien takia. Obitsussa on varmaankin ollut joku valmistus vika, kun ne oli jo aluksi aika löysät. Muttasiis ongelmanahan on se että Emikoa on siis hankala saada seisoma asentoon ilman että sen polvet pettää. Joskus tuenkin kanssa se on hankalaa.

Frostin rannekekkin tuli jo aikapäiviä sitten. Kivan värinen. Sopii paremmin teemaan, tosin olihan se mustakin hieno, mutta tää on kivan jäinen :D
Löysin kirpputorilta kivan villatakin, jossa oli kaksi tuollaista suloista nallea ja kivat vaaleanpunaiset napit. Harmikseni tästä takista lähtee paljon nukkaa ja sitä ei voi todellakaan pitää minkään mustan paidan kanssa. Jopa reppuni sotkeutui x.x Tosin en kuitenkaan kadu ostamista sillä tämä villatakki ei maksanut kuin 4euroa. 
Ostin muuten tiimarista kangasmaaleja, jotta voisin maalata matryoshka hupparini, jotta viitsisin käyttää sitä ihan vaikka koulussakin. Tarkoitus oli tehdä tämä jo ennen A-conia, muttakun en löytäny silloin valkoista kangasmaalia mistään ja nytkin maalihankinnat tulivat kalliksi nimittäin kolme sellasta suhteellisen pientä potelia olivat n. 17 euroa x.x Yh, näin ne minun rahani katoavat. Matkaan tuli kuitenkin pientä mutkaa, nimittäin en tiedä miten saisin kuumaliimat irti hupparista. Aika suuren osan oon saanut, mutta osa on todella tiukassa D: Toivottavasti keksin vielä jonkin keinon siihen.
Mutta toivottavasti näämme suhteellisen pian. Siihen asti Sayonara!
 
 
 
I'll also show you a sweet dream next night.