torstai 31. lokakuuta 2013

~When can I see you again? (London part 1)

Hei!
Syyslomaviikolla vihdoin toteutui kauan odottamani asia: pääsin käymään uudelleen Lontoossa! Kerran aiemmin olin kyseisessä kaupungissa käynyt ja se jätti minuun unohtumattoman vaikutuksen. Britti-aksentti,ystävälliset ihmiset,kuuluisat nähtävyydet,kaupat, tunnelma ja kaikki muu. Myös Jossu pääsi mukaamme reissuun. 
Kuvia tuli otettua hyvinkin paljon, joten luulempa että joudun jakamaan Lontoo kuva postaukseni ainakin muutamaan erilliseen osaan. 
Enempää höpisemättä tälläkertaa päästän teidät kuvin joihin tulee tarpeen mukaan lisäselostuksia ^^


 Tämän kortin avulla siellä matkusteltiin paikasta toiseen

 Jossun juoma vaan näytti niin hyvältä että oli pakko räpsästä kuva siitä. Herätys oli kyllä kauhea. Heräsin nimittäin siinä kahden aikaan yöllä, koska lento oli aika aikaisin ja lentokenttä juttuihinkin menee aikaa, puhumattakaan ajomatkasta sinne ^^'' Ihmeellisen pirteä kuitenkin olin.

 Pystyn samaistumaan tähän vähän liikaakin...


 Sitten siirrytäänkin jo ensimmäisiin aterioihin Lontoossa.





 Hoh, fail
 Vähänkin fandomisen ihmisen kukkaro alkaa kirkumaan Lontoossa, sillä itsekin löysin hyvin monia asioita, jotka olisin halunnut ostaa, mutta en vain voinut rajallisen rahamäärän/tilan ja ajan takia.

 Tämä kuitenkin tarrautui mukaan, kuten myöhemmistä ostoskuvista voi päätellä.

 Pääsin pitkästä aikaa vierailemaan Tokyo Toys:issa. Jos yhtään kiinnostusta animeen/mangaan löytyy ja olet Lontooseen suuntaamassa niin suosittelen pistäytymään. Vaikka kauppa onkin itsessään kovinkin pieni, siellä on paljon kaikenlaista fanitavaraa ja todella ystävälliset myyjät.
Itse nimittäin muistan tuon ystävällisyyden jo ensimmäiseltä käyntikerralta, mutta kun kävimme tuolla uudestaa, muistikuvani vahvistui.
Olin nimittäin unohtanut peruukkisukkani kotiin ja ajattelin kysäistä tästä kaupasta, josko sellaista löytyisi, kun myynnissä heillä on muutamia cosplay asuja ja peruukkeja.
Noh ei valitettavasti löytynyt, mutta todella mukava ja ystävällinen myyjä neuvoi meille reitin paikkaan josta sellainen olisi mahdollista hankkia. Katsoi ihan silmiin ja kaikkea ^^ (myös kyseisen herras henkilön ääni oli silkkiä korville, joten kaupasta ulos astuttuani en voinut muutakuin hihitellä)



London Eye on vaan niin hieno ja varsinkin iltaisin kaikki kauneus vaan korostuu. puhumattakaan sherlock feelsseistä





Kaunis aamuinen näkymä hotellihuoneen ikkunasta ^^


 


 Joutseniakin löytyi! Pystyi kerrankin näin läheltä tutkiskelemaan tuota jaloa lintua.
 Niillä oli tollasia portaita noihin altaisiin :3
 

 Lintuja.
Lintuja kaikkialla.









Kuten näette, mun huumorintaju on kyllä sieltä parhaimmasta päästä. :D
Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin päätän ensimmäisen Lontoo postauksen. Tuli sen verran paljon  kuvia, että päätin kerrankin jaotella niitä muutamaan postaukseen ja luulempa että vielä tulee Lontoosta kaksikin postausta. Toivottavasti ette ehdi tylsistyä.
Kuten varmaan moni huomasikin, blogini on remontissa, joten jos joskus satutte eksymään tänne ja blogi näyttää hyvin erikoiselta ja toisen sivun päivityksen jälkeen toiselta, niin silloin yritän saada blogin ulkoasua kuntoon.
Tänävuonna ei valitettavasti tule Halloween speciaalia, ihan yksinkertaisesti ajanpuutteen takia. Syysloma meni reissaillessa ja sitä ennen oli esitelmiä,läksyjä ja kokeita, samoin tällä loman jälkeisellä viikolla. Saatan laittaa tänne muutaman kuvan Halloween discon asustani huomenna, mutta mitään ihmeellisempää tuskin saatte. Olen pahoillani D:
Mutta hyvää Halloweenia minun puolestani! Varokaa hirviöitä!

 "I'll also show you a sweet dream next night"
>;D