maanantai 8. elokuuta 2011

~Piece of love ♥

 Hei kaikille!
Mitään super ihmeellestä ei ole tapahtunut, muutakuin, että olimme Hesassa viikonlopun. Lähdettiin perjantaina ja tultiin eilen. Oltiin äitini kanssa kaupoilla. En kyllä löytänyt oikein mitään erityistä >,<. Silläaikaa kun me olimme kaupungilla veljeni oli nörttitapahtumassa nimeltä Assembly, joka järjestettiin Hartwall areenalla. Eli tyypit ottaa sinne tietokoneensa mukaan ja datailee 24/7 (Siis oikeastikkin ihan kokoajan. Kovin moni ei nuku siellä). Siellä oli myös kaikenlaista ohjelmaa esim. Guitar Hero:un joku mestaruus kilpailu.
Kävin kampissa ja Manga cafessa ostamassa muutaman paketin Pockyja. Ramune:itakin oli tarkoitus ostaa, mutta Animeconin jälkeen ne olivat kuulemma loppu. En kyllä yhtään ihmettele sillä manga cafen myyntipöydän luona kuhisi väkeä kokoajan. Kampissa kun oltiin käväisin Cyberissä. Sieltä tarttui mukaani sellaiset harmaat pitkät hansikkaat ja euron kangas kassi. Cyberi on ihana kauppa, mutta sen ongelmana on se että kaikkea ihanaa on liikaa. Ei osaa valita mitä ostaisi. :p
Kuitenkin viikonloppu tuli sitten vieteltyä Hesassa. Nukkeinnostus on nyt hieman laimentunut ja pidän siitä pientä taukoa. Sen takia tähän postaukseen ei tulekkaan tyttösteni kuvia. Osa syynä on myös se että kamera on taas reissussa :s. Onnistuin muuten rikkomaan oman tietokoneeni, tai noh oikeastaan se vähän kärähti. En tiedä toimiiko se, mutta en ole uskaltanut kokeilla. Sen verran pahalle huoneeni haisi, kun se viimeksi oli päällä. Sen takia en pysty laittamaan tähän postaukseen edes joitain vanhoja ennen julkaisemattomia kuvia. 
  Vaikka animecon on vasta mennyt ohi olen alkanut jo suunnitella seuraavaa animeconia varten cossi asua. En kylläkään ole varma käytänkö sitä nimenomaan animeconssa vai menenkö jonnekkin pienempään coniin se päälläni. Sen tietää vain taivas. Mutta siis hahmo jota olen ajatellut cossata on yllätys yllästys Miku Hatsune! :D Kylläkin Love is war versiona. Olen ollut aivan täpinöissäni ajatuksesta, koska Miku on tällä hetkelle lempi vocaloidini. Muutkin ovat ihan kivoja (Len,Rin,Meiko,Kaito,Luka,Gakupo...) mutta silti Miku on säilynyt lempi hahmona. :3 Ah, en malta odottaa!
´
Tietämättömille asu olisi siis tuon näköinen. Klikkaamalla isommaksi.

Siinäpä olisivat kuulumiseni. Mel ja Emi makoilevat tylsistyneinä sängyillään. Pitäisi keksiä heille jotain tekemistä, nyt kun kuvaileminen ei oikein ole mahdollista.


Kyseinen kappale^^




One Piece:n opening. Oon alkanu kattomaan kyseistä sarjaa ja yllättäny ihan positiivisesti. :D

Kappale josta postauksen nimi tuli^
Hei hei! ^__^
Ps. Seuraavaan postaukseen lupaan kuvia tytöistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti