torstai 31. toukokuuta 2012

~My Little Secret World

Heii!
Olen todella pahoillani, että viime postauksesta on kulunut jo piiiitkä aika, mutta on ollut tuon cossin kanssa vähän kiireitä. Hame on vasta tehty... ^.^'' Noh, sain tänään kuitenkin Konata peruukkini ja se on I-H-A-N-A! Se laatu ja se väri ja ah. : 3 Kannatti kuluttaa monia tunteja hyvän peruukin etsimiseen.
Tollanen paketti tuli


Ja siinä sen sisältö : D
Tämä minun peruukkini on pituudeltaan yhden metrin.

Ja peruukkiahan piti hieman stailata. Tältä se nimittäin näytti ennen kun olin tehnyt sille mitään. Älkää välittäkö ilmeestä/naamasta saati taustasta.

Tältä se sitten näytti loppujen lopuksi. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, tosin taidan lisätä vielä hiuksia tuohon 'töyhtöön' sillä se näyttää liian ohuelta. Kokeilin muuten kuvanmuokkaus ohjelmaa nimeltä PicMonkey. Se on kätevä, eikä sitä tarvitse ladata koneelle ja se on picnikin kaltainen. Käytin sitä silmien muokkaamisessa tuohon kuvaan. En siis omista vihreitä piilolinssejä. : D
Ja koska minähän en omista peruukkipäätä, joudun hieman soveltamaan jotain missä saan peruukin pysymään. Ja tälläkertaa se näytti tältä ... : D
Ja tietokoneelta näkyi sitten tietenkin mallikuvat.
Ja kyllähän siitä loppujen lopuksi lähti jonkiverran 'hiusta'. Pelotti kuitenkin leikata, sillä ajatus peruukin pilaamisesta ei ole kovin houkuttava kuten varmaankin uskotte. Olenhan minä peruukkeja aikaisemminkin leikellyt mutta en kuitenkaan näin urakalla. Enemmänkin sellaisella vähän kerrallaan tyylillä
Kuten aikaisemmin mainitsinkin: hame on valmiina. Hiukkasen hienosäätöä se ehkä vaatii mutta muuten valmis. Kaulukset tekokin on jo vauhdissa. Olen nimittäin kiinnittämässä noita tuollaisia samanlaisia valkoisia raitoja siihen. Kiinnittäkää myös huomiota banaani sukkiin.
Tämän projektin takia nukkeilu on jäänyt syrjemmälle, joten nukkekuvia ei tule tähän postaukseen kuin ihan muutama ja ne ovat Melistä. Emistä ei ole kuvia, valitettavasti. Seuraavaan postaukseen yritän ottaa molemmista tytöistä sitten kuvia. :)
Auringon lasku


Ulkona on nyt niin kaunista, kun puuihin on tullut lehdet ja on muutenkin niin vehreää. Vielä kun meidän pieni kirsikkapuukin on puhjennut kukkaan (myös omenapuu) joten räpsäsin siitä muutaman kuvan, jotka miltei kaikki menivät sitten epäonnistumaan. Tai ne eivät ainakaan näyttäneet siltä miltä olisin niidne halunnut näyttävän. Tässä kuitenkin myös muutama räpsy niistä:




Kuvissa se näyttää niin harvalta risulta, mutta se ei oo oikeesti sellanen, jos ymmärrätte mitä tarkotan. Se on jotenkin tuuheempi. : D
Desuconinkin lippu muuten tuli. Tai noh, rannekkeeksi sitä varmaan yleensä kutsutaan. Alko jo vähän ihmetyttää kun vahvistus viestistä oli kulunu jo 9 päivää eikä mitään ollu kuulunu desun rannekkeesta. Tajusin sitten tarkistaa tuhannetta kertaa sen osoitteen minkä olin siihen kirjottanu ja huomasin että postinumeroon olin laittanut yhden numeron väärin. No eihän siinä mitään, perille kuitenkin kirjekuori löysi, tosin kesti normaalia kauemmin, mutta eipä haittaa. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
Huomasin muuten ettei edelliseen postaukseen ollut tullut kommentteja. Se sai minut hyvin surulliseksi. ;__; Te kommentoijat siellä ruuduntakana autatte minua pitämään tätä blogia pystyssä. Jos teitä siellä ei olisi niin ei olisi todennäköisimmin tätä blogiakaan. Jopa aktiiviset kommentoijani olivat tälläkertaa hiljaa. Olisi kiva kuulla palautetta postauksesta ja tälläisesta, joten arvotan kovasti jos raapustat jotain kommentti boksiin tai painat edes jotain joka postauksen alareunassa näkyvään postaus oli: hommeliin. Tiedän että tämä postaus ei ole lähelläkään hyvää postausta ja olen siitä pahoillani. Yritän päivittää seuraavan kerran sitten hieman kunnollisemmin.
Toivottavasti en kuitenkaan tylsistyttänyt teitä tällä pitkällä jaarittelullani. Toivottavasti näemme taas pian!
I'll also show you a sweet dream next night.

En muuten aikaisemmin ollut hoksannut katsoa animeconin mainosta. No tässä se kuitenkin sitten olisi : D

4 kommenttia:

  1. Päätin kommentoida. :D Olet siis tulossa Desuun Konatana? Olen itsekin tulossa Desuun, näillä näkymin Kyokona Madoka Magicasta. ^^
    Toi peruukki on ihana! Pitkät peruukit on aina niin ihunia... :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentinkerjäys kirjoitukseni siis tehosi, heh : D. Juu Konatana menossa ollaan. Toivottavasti nähdään siellä ja jos minä en sinua huomaa tule vain nykäisemään hihasta. : D Pitkät peruukit on kyllä ihania, tosin niiden sotkeutumisen ihanuus onkin sitten jotain toista luokkaa... x.x Kiitoksia kommentistasi!

      Poista
  2. oih, ihana peruukki ~ pituus miellyttää.

    VastaaPoista
  3. Heei ^^
    Toi on ihana puku ja peruukki! Voin ihastella sitä kun otin susta sillon kuvan =D

    VastaaPoista