maanantai 25. kesäkuuta 2012

~The Girl Who Doesn't Know How to Love

Hei kaikille!
Tulin eilen mummoni ja vaarini mökiltä viettämästä juhannusta. Kivaa oli, tosin hyttysiä oli aivan liikaa ja olin unohtanut kännykkäni kotiin. Se oli jotenkin ärsyttävää kun olin tuhlannut puolet aamun valmistautumisajastani ladatakseni muutaman uuden kappaleen kännykkääni ja sitten unohdan sen kotiin... <,< Noh, kyllä siitä kuitenkin elossa selvittiin onneksi. Kukaan ei ollut edes laittanut viestiä tai soittanut. (Tunnen itseni syrjäytyneeksi haha ^-^''')   Mökillä pelattiiin pingistä,poltettiin kokkoa,paistettiin lettuja (miltei tullut jo perinteeksi. Aina kun ollaan mökillä, paistetetaan muurinpohja lettuja) ja ne oli taas niin yli hyviä. Myös Melanie ja Emi pääsivät mukaan. Emin ensimmäinen kerta. Muistan, silloin kun olin viimeksi mökillä niin odotin juuri Emikon saapumista. :3 Tyttö ei ihan ehtinyt mökkireissuksi, mutta nyt hän pääsi mukaan. Heitin muuten uskalikkona 17 asteisessa vedessä talviturkin pois. Oli muuten kylmää x.x
Tälläkertaa sitten pitkästä aikaa enemmän nukkekuvia. :)





Tyttö pysyi puussa ihan itsekseen :D








Pidän jotenkin tästä kuvasta hyvin paljon. ;3

Jääteetä...

...ja pilviä : D



Mr. Duckey taas menossa mukana, kuten aina
Kaikki tähän astiset kuvat oli otettu vielä ihan kotipihalla, mut ajattelin postata ne näin samalla mökkikuvien kanssa. :) Kuvien laatu on aika peestä, mutta jos laittaa isommaksi, niin laatukin varmaan paranee.

Kokeilin Melille toisenlaista kampausta, tosin se ei pysynyt kauaa, sillä se oli niin painava ja painoi liikaa päätä yhteen suuntaan. Melillä kun on muutenkin melko heikko kaula niin sen takia otin sen pois. Eikä se oikein näytä kuvissakaan edustaalta, vaikka oikeasti näytti ihan hyvältä.

Emi oli ensikertaa mökillä ja tyttöä pelotti.
 Emi: Missä pupunen on? Minua pelottaa... ;__;
Minä: Tuota... pupunen taisi jäädä kotiin... ^.^''
 Emi: Eikö pupunen ole täällä? En saa nukuttua ilman pupusta. Varsinkin kun täällä on pimeää.
Minä: *yrittää keksiä jotakin, jotta pääsisi itse nukkumaan* No tämä pehmo kaipaisi selvästi seuraa. Sitäkin pelottaa. *ojentaa pehmoisen nuken*
Emi: *Hali* Nyt me ollaan turvassa möröiltä. Mä suojelen suo möröiltä. ^3^
Minä: ... Kuka tässä äsken pelkäsi mörköjä? .__. No väliäkö tuolla, käyn nukkumaan. Öitä!
Emi: Öitä! ^-^

Sillä on elefantti jalat :3






Lepäiltiin hetki keinussa


Juu siellä ne istuvat. Ehkä oon hieman liian varomaton : D
Ja kun raivostuin hyttysille, menimme hetkeksi saunan eteiseen. Emillä oli aika tylsää ja Mel tutukiskeli aikansa kuluksi vanhaa lyhtyä.

Emi löysi uimalasit

Tytöt istuskelivat ylämökissä olevan sohvan selkänojan päällä.

Hmm, lettuja *3*

Taidon näyte omasta lettujen paistostani : D

Luin Liikkuva linna kirjan koska rakastan sitä elokuvaa niin syvästi. Pidin kyllä, mutta en tiedä voinko suositella oikein muille. Itselleni kun on syntynyt tietynlainen rakkaus kirjan ja elokuvan hahmoihin, joten pitäisin kirjasta jossa he ovat vaikka se oliskin huono : D Ainakin teoriassa. Loppu oli ehkä hieman tönkkö, mutta ihan hyvä oli joo. Aluksi ihmettelin kuinka vähän sen juoni poikkesi elokuvan juonesta, mutta se lähtikin sitten lopulta kulkemaan vähän eri suuntaan kuin elokuvan juoni, tosin päätyen miltei samankaltaiseen loppuun.
Eikai minulla sitten oikein ollut muuta. Animeconia tässä odottelen :)
Kiitokset kaikille lukijoilleni ja toivottavasti näämme taas pian!

I'll also show you a sweet dream next night.




4 kommenttia:

  1. Oi~! Nukkesi ovat suloisia! mullakin on joujou <33.... Mäkin tykkään tosi paljon liikkuvasta linnasta,Hauru on niin hurmaava,ah... Toi Lukan biisi oli hyvä !! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Joujou on kyllä kaunis nukke :3 Hauru on kieltämättä aika ihana ;D *aivan lätkässä* <.< Itsekkin pidän kyseisestä kappaleesta kovasti.

      Poista
  2. Ihania mökkikuvia ja oikein lettuakin! *w* Melanie on niin nätti, haluan oman Melanien~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jopa lettujakin, kyllä. Melanie kiittää ja kumartaa~

      Poista