torstai 14. helmikuuta 2013

~Your smile is very clear and pure.

Heissan kaikille!
Anteeksi että edellisestä postauksesta on taas kulunut turhan paljon aikaa... ^^'' Aika vaan menee niin nopeasti ja nytkun on ollut paljon kaikenlaista, niin en oikein ole nukkeihin kerennyt koskea niin ei oikein ole nukkekuvia. Anteeksi~ Olen aika aikaansaamaton ihminen joskus. En ole vieläkään lähettänyt Monikalla hänen peruukkiaan ja postaaminen on niin rankkaa etten sitä ikinä jaksa tehdä...
Nomutta tungen tähän postaukseen jotain sekalaisia kuvia. Yrittäkää saada niistä ja mun selostuksistani jotain irti.
Juu eli kuten arvata saattaa piilarini saapuivat. Tilasin ne loveshoppingholics nimiseltä sivustolta.
 Kaikki tavara oli laitettu tollaseen suloiseen paketti juttuun :3
Sain myös ilmasikamana kasvonaamion (taino silmänalusnaamio mikälie) ja sitten tuollaiset otsahiusten pidikesysteemit. (kyllä tiedän miksi niitä kutsutaan ainakin melkein 8,D)

 Piilarit oli laitettu rasiaan






 Tuo pumpulipuikko systeemi oli kyllä kieltämättä aika kätevä. Ja tuossa ne mun rakkaat piilarit sitten olikin~ ^^
Mitenniin sotkuinen vessantaso? :D Joo jouduin vähän raivaamaan tilaa tolle piilaritouhulle.
Juu kaunis kuva, mutta ei voi mitään silmä verestää lähinnä tuon pitkän kamppailun takia, kuin linssin epämukavuuden takia.
Seuraavana päivänä päätin sitten sovittaa noita piilareita silmiini, kun ne oli saanut siellä nesteessä lillua sen yön yli. Hermoilin tosi paljon ja onnistuin tiputtelemaan piilaria siitä sormenpäältä, mutta  n. tunnin aherruksen jälkeen sain piilarin silmääni! Olin hyvin yllättynyt kuinka mukavalta piilarit tuntuikin! Luulin että silmät tuntuisivat paljon oudommilta jollain tavalla, mutta onneksi näin ei ollut. Piilari näytti muutenkin tosi hienolta.
Mutta tämähän tosiaan kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta eikö? Noh tietenkin tällä minun tuurillani matkaan tuli mutkia: kokeilin tunkea sitten piilaria vasempaan silmääni, ja onnistuin tässä. Piilari kuitenkin tuntui todella epämielyttävältä joten otin linssin pois silmästäni, sillä oletin että siinä on roska. Puhdistelin sitä pari kertaa ja kokeilin uudestaan. Sama tulos: piilari tuntui todella epämukavalta. Noh päätin lopettaa piilaritouhuilin siksi päiväksi ja laitoin linssit puhdistumaan uuteen nesteeseen.
Kokeilin piilareita seuraavana päivänä ja kuten aijemminkin toinen meni ongelmitta toinen ongelmilla. Puhdistin toista piilaria useaan otteeseen ja tarkistin että se on oikein päin, mutta ei auttanut. Lopulta päädyin siihen tulokseen että piilarissa on todennäköisesti jokin valmistusvika sillä muuta syytä tähän en keksinyt. :/ Olin tosi masentunut tästä, sillä tiesin etten ehtisi saada samanlaisia enää tilalle, kun olin muutenkin jo jättänyt piilarien hankinnan viimetippaan. Olin halunnut tehdä tämän cossin kunnolla (noh, kunnnolla ja kunnolla. Miten sen nyt ottaa kun on mun taidoista kyse) ja hankkia oikein piilarit ja kaikki mutta sitten suunnitelmat kariutuivat.
Päätin tehdä hätäratkaisun ja tilasin Cybershopista punaiset piilarit.



Tämäkin hyvin kaunis kuva ja levinneet meikit ja kaikki asfjs<k
Onhan nämä hyvin paljon yksinkertaisemmat, mutta näin hätäratkaisuna saa mennä. Harmittaa kyllä vieläkin kun nuo aikaiseemmin hankitut eivät käyneetkään, sillä ne olisivat olleet niin täydellisen Q___Q Noh, nämä cyberin omat kaikessa yksinkertaisuudessaan ovat kuitenkin mukavat silmissä, joten silmien ehdoilla tässä nyt mennään.
Hoh joku kaappicossi Preussi yritelmä :D Close enough. Pahoittelen naamaa. Se päätti hohtaa oranssin ja punaisen eri sävyissä.
Sitten raapusteluihin.Itseasiassa kaikki kuvat  ovat sellaisia joista pidän, vaikka ne eivät olekkaan aivan tädellisesti onnistuneet. Tiedättehän, kun jossain kuvissa on vaan oma kummallinen viehätyksensä.
Mutta ensimmäiseksi siis IA. Hän on siis yksi uusista vocaloid3 :ista. Pidän hänen äänestään ja ulkonäöstään kovasti kuten aikasemmin cossi suunnitelmissa olinkin kailottanut. Feilasin pahasti noissa kengissä ja hiuksetkin olisivat voineet olla paremmat mutta mikäs siinä c:
 Sitten vähän inspiroitumista iki-ihanasta Mikun Deep sea girl kappaleesta jota usein yksin ollessani hoilailen. Tykkään tosi paljon siitä miten tein Mikun Mekon ja hiukset tuohon kuvaan, mutta menin feilaamaan taustan. Toisaalta juuri tuo tausta (joka näkyy allaolevassa kuvassa paremmin) tekee oman pienen epäsiisteytensä antaen jotain lisää kuvaan, vaikka näin kameralla kuvattaessa se ei tule kunnolla ilmi.

Sitten vaihteeksi Lukaa~
Kaikki alkoi siitä kun aloin raapustelemaan silmiä tuolle paperille joskus aikasemmin ja kumitin ne sitten pois. Jälkeenpäin tylsistyneenä piirtin noita painautumia ja jäljelle jääneitä viivoja pitkin silmät tuohon ja jatkoin piirtelyäni. (tämä syy miksi silmien nurkissa näkyy lyijykynää). Aluksi hahmosta oli tarkoitus tulla Miku, mutta päätin sittenkin tehdä siitä Lukan. Hyvin kaunis kuva tuli vaikka itse sanonkin. Värit ovat oikeasti tasaisemmat. Myönnän kyllä että feilasin noissa kuulokkeissa, mutta who cares! I don't.
 Tein tylsyydessäni tälläsen paper child:in. (ja otin siitä 'tosi' imartelevan kuvan) Loppujen lopuksi tuo jotenkin muistuttaa piraatti Espanjaa nais versiona. Anyone?
Niin ja sitten viimeisempänä, muttei vähäisempäni rakas pikku Hina pallero ;__; Jonkin aikaa sitten selailtuani Jossun blogia törmäsin vanhassa postauksessa erääseen Rozen Maiden kohtaukseen jossa Hina puhuu Tomoelle ja sain osakseni hurjat Rozen Maiden Feelssit ja oli pakko piirtää. Rozen Maiden on yksi niistä sarjoista joka on vaan iskeytyny muhun ehkä liiankin kovaa, sillä en pysty enää edes näkemään kuvia siitä ilman että muhun iskee hurja tuska siitä kuinka hyvä sarja se oli ja kuinka en ole cossannut sarjan joka ikistä hahmoa yms. yms. Sarja oli vaan jotenkin liian täydellinen mulle: pidän nukeista paljon,pienet taikuustjutut on aina kiehtonut,pidän suloisista asioista ja röyhelöistä ja tunteellisuudesta. Kaikki nuo toteutuvat tuossa sarjassa. Okei okei lopetan saarnaamisen ja siirryn eteenpäin.

 Kaksi vaivasta nukkekuvaa jotka olen onnistunut räpsäisemään ^^''
Tärähtänyt kuva juu. Kuvaamisen jalo taito kun on ollut vähän hukassa viime aikoina. Mutta kuitenkin siis tein itselleni tuollaisen Italia kiehkuran jonkin aikaa sitten ja fiilistelin Italiana. Hetalia alkaa taas vaikuttamaan mun elämään hiukkasen liikaa kun tässäkin postauksessa olen jo kolmesti maininnut kyseisen sarjan. :D 
 Sain muuten Janitalta järkyttävän suloisen ystävänpäiväkortin. Anteeksi etten itse ollut tehnyt mitään QwQ
Siirtykäämme sitten tästä kaikesta sekavuudesta cosplay kuviin.Ottakaa huomioon että minulla ei vielä silloin ollut noita Cyberin linnssejä joten ihan omilla silmill mentiin. Oli myös pientä tuulta ja tihkua minkätakia peruukki elää ihan omaa elämäänsä.
 Onnistuin näyttämään tosi monissa kuvissa todella kärsivältä tai pelästyneeltä ja ihokin taas mukana yhteistyössä :D
IKEA hiiret mukana tietenkin. Taidampa napata nämä myös Frostiin mukaan~

 Like s fairyy~

No mitä? ._.
 "Hei mennään tonne!"
 *kop kop*
*epämääräinen yritys vetää ovi auki*
"S-se ei aukee"
"Nezumii~ Tuu avaamaan toi ovi!"
Joo, älkää syyttäkö muo. Tätä se ilta tekee mulle. En ole vastuussa traumoista tai naamapalmauksen aiheuttamista ongelmista kasvoissa.
 Varmaan koko kuvaus session onnistunein kuva^
 

Huomatkaa kirjan kansi. Kuvaus sessiot on aina yleensä jotenkin kivoja ja oli mukava käydä kuvailemassa, vaikka Jossuhan se kaikein työn teki, kun minä vaan juoksin ympäriinsä ja pysyin asennoissa keskimäärin kaksi sekuntia. Housut onnistuivat myös aina välillä näyttämään tosi kummallisilta.
Mutta tässä kai ne tärkeimmät luulisin. Frosti on tulossa ja siellä siis hillun tuossa Shion cossissa. Ilmottakaa toki kommenteissa jos olette tulossa ja tulkaa vaan tervehtimään, jos satutte näkemään mut siellä! ♥

"I'll also show you a sweet dream next night"

Pitäs varmaan kattoa ainakin muutama jakso No.6 ennen conia että pääsee fiilikseen :D 

2 kommenttia:

  1. Tulen myös Frostiin. ^^ Lauantaina hengailen Fluttershyna ja sunnuntaina UtaPrincen Shouna. :D Jos satun bongaamaan sinut niin tulen ottamaan kuvan. :D

    VastaaPoista