sunnuntai 26. toukokuuta 2013

~Mimicon 2013!

Morjensta!
Tälläkertaa olisi siis tarkoitus höpistä hieman Mikkelissä ensi kertaa järjestetystä Mimiconista.
Henkilökohtaisesti minulla oli conissa ihan mukavaa. Väkeä tosin oli hiukan vähänpuoleisesti n.400 henkilöä, mutta se ei menoa haitannut. Paikka oli varsin avara ja kaunis, mikä soi hyvät mahdollisuudet Photoshooteille. Varsinkin rannalla olleet puut olivat kovassa käytössä kun cossaajat kiipeilivät niihin. Ohjelmia en pahemmin käynyt katsomassa cosplaydeittiä lukuunottamatta. Tosin näin osan tuosta kierrätys cosplay kisasta. Oli huvittavaa huomata että salissa pyöri myös jääkiekkomatsi. :D Kauheasti kuvia en kyllä ehtinyt ottamaan, osaksi siitä syystä että tarkoitukseni oli hengailla lauantai ja sunnuntaina ottaa kuvia kun hullu (mikä on siis yleensä suunnitelmani ja joka aina menee 89% todennäköisyydellä pieleen), mutta sunnuntaina väkeä conissa oli selvästi vähemmän ja monet olivat vaihtaneet ihan normi vaatteisiin, että cossaajia oli sitäkin vähemmän. Toinen syistä oli se että pyörin lähes koko conin ajan ilman mitään laukkua. Coneissa on aina häiritsevää kun en osaa pitää laukkuja aina kun pari sekuntia mukanani ja sitten palautan ne narikkaan ja haen kameran laukusta ja palautan sen narikkaan ja sitten otan taas laukun narikasta ja palautan sen... ja siitä eteenpäin. Eli ramppaan aina narikassa hakemassa ja tuomassa tavaraa. :D Mutta taikaisin aiheeseen joka on siis Mimicon. Hyvin lupaava con kyllä oli ja sillä olisi potentiaalia suurentua. Kuten aikaisemmin sanoin tilat olivat hienot (myös ulkona), pidin pienestä kirppiksestä (jossa myytiin mm. mangaa,paria peruukkia,joitain cossi vaatekappaleita yms.) ja myyntitarjontakin ihan kivan laajaa.










Käytiin myös Butler/Maid kahvilassa ja mukava kokemus sekin *hykertelee itsekseen*

 Tosi suloinen Rima cossaaja ;3;


 Hinalla oli kyllä ne nauhatkin, mutta suostui silti posettamaan ilman niitä,sillä nauhojen laitossa olisi kestänyt jonkin aikaa.
Sitten keltaisiin ja huonolaatuisiin cosplay deitti kuviin~







 Mimicon ranneke feat. kännykkäni
Ja mukaan tarttuneet ostokset. Päätin että kyllä minä nuo Kuroshitsujit otan ja kerään sarjan loppuun, kerrankun aloitinkin. Rakastan noita pinssejä~ ♥

En tiedä miten siinä onnistuin, mutta onnistuin vaan derppailemaan oikesti ihan jokaisessa kuvassa D: Pitää raahata Jossu kuvaamaan muo joskus myöhemmin että saan oikeesti julkasukelposia kuvia.

"Kohti ääretöntä -ja sen yli!"

Tähän loppuun pakko mainita että bongasin Mikun tieteen kuvalehdestä:
Mutta teitä lukijoitahan on kertynyt jo melkoinen määrä! :o 71! Mulla oli tarkotus tehdä jotain erityistä kun saavutan 70 lukijan määrän, mutta odotin sen tapahtuvan vasta joskus kesällä, mutta nyt teitä onkin jo 71! Uskomaton määrä. Mutta uskallan luvata että kesän aikana pitäisi tänne ilmestyä ainakin yksi jos ei useampikin tanssi video, riippuen vähän kaikesta ja näin. Mutta siis aivan älyttömät kiitokset joka ikiselle joka sepostuksiani jaksaa lukea tai edes kuviani katsella!
Pitäisi vähän muokkailla tätä blogin ulko-asuakin kun vanha alkaa jo hiljalleen tympiä...
Näkemiin ystäväiseni!


"I'll also show you a sweet dream next night"

5 kommenttia:

  1. AWWW tuo gifi *_* ihana jack cossi X3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :3 Tein juuri ask blogin tumblriin ajankuluksi.
      Jos kiinnostaa nii tässä linkki : http://askguardianoffun.tumblr.com/

      Poista
  2. Ihana tuo sinun Jack Frost -cossi asdfghjklöä :3 tui tui

    VastaaPoista
  3. Ihana cossi oli sulla :33 Näin sut siellä~! >w<

    VastaaPoista