torstai 26. toukokuuta 2011

Nukkejulkaisuja!

Hei ihmiset!
Oli ihan pakko postata nämä uudet (muistaakseni Elokuun) ihanuudet:
Pullip Bloody Red Hood :


Ihanan suloinen ^__^
 Vaatteet ihanat ja käytännölliset (lukuun ottamatta tuota viittaa joka näyttää olevan aika tönkkö), ihanat kasvot ja hiuksetkin ihanat. Ilme on ihanan ujon ja surun sekoitusta. Tämän tyttösen toivoisin tosiaankin istuvan hyllyssäni vielä joskus.
 
 
Isul Mao:
 

Suloinen tapaus tämäkin. Suosikkini Isuleista, mutta en kuitenkaan ole niille ihan lämmennyt. Vaatteet näyttävät olevan hyvät ja hiukset ovat kivat. Kavot ovat melko mitään sanomattomat ja ilme näyttää jotenkin tympääntyneeltä. Ihana kuitenkin.
Dal Hello little girl:


Ainoa nukeista joka jätti kylmäksi. Vaatteet ovat epäkäytännölliset, eivätkä kasvotkaan säväytä. :-/ Näyttää kuin sillä ei olisi mitään meikkiä. Hiuksista sen verran, että luulen, että ne eivät pysyisi latvoista noin kiharina. Dali ei jää mieleeni. Se on liian tavallinen ja hieman liian mutrusuu, vaikka onkin dal.
 
Anteeksi, mutta ei vielä tänäänkään kuvia Melistä. Katsotaan jos jaksaisin tässä ottaa kuvia. Luulempa että viimeistään viikoloppuna niitä tulee. Koulussa melko normi, mutta lyhyt päivä: klo. 9-12 : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti