lauantai 21. toukokuuta 2011

I want save our planet ♥

Terve pitkästä aikaa!
Ei ole tullut kirjoiteltua piiiitkään aikaa. En bloggeri ei jotenkaan ole suostunut toimimaan vanhalla koneellani (tai sitten en vain itse osaa käyttää sitä ^,^')
Kesä on vihdoin tullut ja kesäloma lähestyy vauhdilla! Ei enää kauaa koulua! Mahtavaa.
Melanien kanssa en ole ihmeempiä tehnyt. Välillä kuvaillut. En muuta. Eilen meillä street hiphop tanssiryhmän kanssa oli esitys torilla. Ihan hyvin se meni, vaikka jännittikin. Esitystä katsomassa oli paljon ihmisiä. Mutta sitten mahtavaan uutiseen: Souseisekin cossiasu on täällä! (Tai noh se on ollut jo aika kauan täällä mutta kuitenkin...) Käytiin rakkaan Jossun kanssa ottamassa muutama kuva siitä. Hän siis toimi kuvaajana rakkaan järkkärinsä kera:



 Juu ilme mitä mahtavin... Ja linnunkakka tossa vieressä. 8D

Sitten toditus siitä, että Mel on vielä hengissä:

Tyttönen innostui vallan kun kuuli suomen edustus biisin 2011 Euroviisuissa ja halusi pelastaa mailman. Aikansa hän siinä sitten protestoi jokapäiväistä tietokoneen käyttöäni, (Pomppi ruudun edessä ja heilutteli tuota... palmunlehteä O,o) kunnes simahti ja minä tietenkin nappasin kuvan.
Tossa vielä kappale jota oon kuunnellu paljon. En tiedä miks, mutta siitä tulee jotenkin rauhallinen ja levollinen olo :)



Mitäs pidätte blogin uudesta ulkonäöstä? Kommenttia vaan tulemaan.
Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti