lauantai 9. heinäkuuta 2011

~Don't stop the music

Hei kaikki rakkaat viisi lukiaani ja muut örvelöt! ^_^
Olen viettänyt aikaani maanantaista asti mummoni ja vaarini mökillä(tulimme tänän takaisin). Minulla oli todella hauskaa niinkuin aina. Uimme, saunoimme,pelasimme pingistä,paistoimme lettuja(omnomnomnomnom♥),pelasimme korttia ja paljon muutakin. Piirtelin myös jonkin verran. Melaniekin pääsi tietysti mukaan mökille. Mel taitaa kanssa olla tätä mökkikansaa johon minäkin kuulun  nimitäin heti kun otin tyttösen repustani pois kuvaamista varten ja menin ulos Mel suorastaan hehkui kuvauksellisuutta♥
Mutta nyt hieman kuvia:


Istuskelua
^Lempparini

Mr. Duck

 Haha, älkää kysykö mistä repäsin idean. ; D






Mr. Duck


Uittamassa venettä


Vuorikiipeilyä


Mel: Onnistuin!!! :D





Pilviä :3

Lettuja omnomnom♥ 

 Niinkuin mainitsin jo aikaisemmin tuli mökillä piirreltyä vähän ja haluan jakaa ne nyt teille:


Niinkuin monet varmaan tunnistavatkin, että kuvassa on Miku Hatsune. Minusta tästä kuvasta tuli melko onnistunut. Inspiraationa toimi minun rakastamani Mikun kappale nimeltä Music box. (klikkaamalla isommaksi)

 Sitten joku random töherrys aiheesta Alice in Wonderland. Ei niin onnistunut, mutta ihan kiva. Vähän skeeri.
 Yritin piirtää Luka Megurinea, mutta en tainnut ihan onnistua. Kasvot häiritsevät jotenkin... : / Mutta ihan kiva tästäkin tuli. Sitten seuraavaksi jotain vanhempia piirrosteluja:

"Empty-hearted doll....marionette doll...she can't feel anything, because her heart was destroyed...and she now just a little doll...without feelings.... without heart...without memories...and she can't go back anymore..."
Elikkäs inspiraatio noista sanoista. Yksi parhaimmista piirtämistäni kuvista, vaikka itse sanonkin ♥

Tämä on itseasiassa luonnos, mutta laitan tämän, koska onnistuin pilaamaan valmiin kuvan täydellisesti. Sählä minä... ;__; Mielestäni kuvassa on jotain todella kaunista.

Siinäpä tämän hetkiset kuulumiset. Joujou on laitettu tilaukseen, vihdoin hurjan sählingin jälkeen: Aluksi siirrettiin Paypaliin rahaa jotta saatais ostettua nukke pullipstylestä. Sitten kun rahat on tullu paypal tilille niin huomattiin, että Pullipstylessä ei ollutkaan nukkea enää. Noh, parin päivän päästä huomasin että mollassahan on joujou. Laitettiin sitten tilaus menemään ja nyt selvisi että nukke on loppunu varastosta ja, että he tilaavat lisää Joujouta tämän viikon lopussa. Suostuin sitten siihen että nuken tulossa kestäisi sitten muutama viikko. Menin pullipstyleen uudestaan ja huomasin, että kappas vaan Joujouta on tullut lisää. Sitten yritettiin tilata se sieltä (ja ajateltiin perua mollaan mennyt tilaus koska stylestä saa halvemmalla) mutta kävi ilmi että paypal rahoista puuttui noin yksi dollari. Arvaatte sitten varmaan, että ottaa hieman aivoon kun nukke tulee n. kahden viikon päästä ja isolla hinnalla. .__.
Hurjaa sählinkiä.
Loppuun vielä musaa:


Jotenkin hurja pehmo kappale, mutta jokin kuitenkin iski. :D

Näkemisiin! *vilkuttaa*


6 kommenttia:

  1. Neitisi on kaunis. Mutta vois olla enemmän kuvatarinoita::D!Voithan lukea minunkin blogini? :::::D

    VastaaPoista
  2. uu, nätti nukke sulla 83 ~
    ja osaat piirtää tositositosi hyvin ;O<3

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteista!♥

    Nukkehullu: Kiitoksia. Kuvatarinoita tulee varmaankin tuleivaisuudessa lisää kun saan Joujoun. Olen ollut hieman laiska tekemään kuvatarinoita. Anteeksi. :D

    RIXUM0I: Kiitoksia paljon. ^_^

    VastaaPoista
  4. Mistä oot saanu Mein kengät? nwn

    VastaaPoista
  5. Anteeks siis Melin kengät :D

    VastaaPoista