tiistai 28. kesäkuuta 2011

~Dreming is believing ♥

Terveppä terve ihmiset rakkat!
Näillä sanoilla aloitan tylsän postaukseni,sillä kamera on veljeni ja isäni luona ja he ovat patikoimassa joissain lapissa. Huisin jännää eikö? -,-' No, mutta kuitenkin: Eilen oli mukava päivä. Olin Jossun kanssa. Käytiin emotionissa ostamassa jossulle miljoona eri sävyistä luomiväriä, mutta niinkuin arvaatte sellaista ei löytynyt joten hän joutui tyytymään neljään eri sävyä sisältävään luomiväripakkaukseen. Oltiin meillä ja datailtiin ja käytiin lopuksi Hesessä. Mukavaa oli. Olet tärkeä Jossu ♥ Sitten kävimme äitini kanssa Pasaatissa. Sieltä tarttui mukaan mustavalko raidallinen lyhythihainen, mustat napikorvikset ja farkku caprit. Glitter kylläkin ehti sulkeutua ennekuin ehdimme sinne ;__; Se oli suuri pettymys korufriikille.
Siinä housut H&M: ltä ...

Ja paita Vero Modasta
 Melko tylsät ostokset. Hieman harmitti, että en löytänyt mitään ultramahtava ihanaa vaikka oli alennusmyynnit. Noh mutta eihän aina voi löytää kaikkea ihanaa.
(niin ja nauttikaamme kännykän kuvalaadusta)
Tänään en ole varsinaisesti tehnyt muuta kuin dataillut. Roolailin ja juttelin tänään monskun kanssa ja olen lukenut kirjaa (Walter Moers Uinuvien kirjojen kaupunki. Suosittelen)


Suloinen kansi : )
Siinäpä taisivat olla tämänpäivän kuulumiseni.Vielä muutama inspiraatio kuva:

2NE1 ^_^





Hei hei ja näkemisiin! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti