sunnuntai 11. syyskuuta 2011

~I don’t know what’s right and what’s real anymore.

Terve teille rakkaat ihmiset!
Kaikenlaista mukavaa ja vähän vähemmän mukavaa on tapahtunut tässä kuluneen viikon ajalla, mutta minä laiskiainen en tietenkään siitä jaksanut postailla. Aloitetaan huonoilla uutisilla: olen saanut perinteisen syys flunssan, joten on hieman jännä olo, mutta olen jo paranemaan päin. Olin eilen kotkassa Pasaatissa Heidin ja Josefiinan kanssa. Tarkoitus oli löytää jotain päälle pantavaa, mutta palasin kotiin vain mukanani:
Ally Condien kirja nimeltä Tarkoitettu ja...

...Pokepallo! ♥

Eikö olekkin suloinen? :3


Aika ihme oli kuinka suosittu kotkan puistossa oleva suihkulähde oli kuvaajien suosiossa. :o Sinä aikana mitä me olimme siinä puistossa ainakin viisi kuvaajaa otti kuvan suihkulähteestä.
Mukava reissu sanon minä, vaikka en löytänytkään sitä mitä oli aluksi tarkoitus etsiä. Pieni mitä-puen-päälleni-koulukuvaan paniikki alkaa jo hiljalleen kaivertaa mieltä.
Frostbite desuconista (Winter desuconina myös tunnettu?)
sen verran että liput sinne on jo ostettu! ^_^ Ja koska suurella toden näköisyydellä cossaan siellä Mikua (Miku Hatsune Vocaloidista. Kyllä, minäkin retkahdin ja pahasti)
päätin opetella tanssin, jota sitten bailaan luultavasti siellä. Tanssi olisi sitten tämä. Kertokaa sitten toki jos näette minut siellä. :D Huomasin että vaatekaappissani oli mekko, jonka yläosa sopisi juuri hyvin Mikun World is mine cossiin. En kyllä ole varma vielä tuleeko se olemaan cossini W- desussa.


Kuva on väärinpäin. Blogger on taas minua vastaan.Pahoitteluni myös lärvistäni. Oli ilta enkä ollut enää niin järkevän näköinen. Mutta kuitenkin tuollainen se olisi. Ponnarilla kiinni tuolta takaata. Pitäisi lyhentää sitä.

Nukkeasioista sen verran, että laitoin Emin obitsun tilaukseen ja pitäisi saapua tässä kahden viikon sisällä. Ihanaa! En malta odottaa että pääsen kirotusta stock-kropasta eroon! Mutta sitten vähäisiin kuviin:









Mel cossasi Kirakishouta





Siinä. Emistä ei vieläkään kuvia.Niitä tulee varmaankin sitten obitsun saavuttua.




Repesin ja pahasti katsoessani tuota^ ♥ ;D

Kiitos kaikille teille lukijoille, jotka jaksavat lukea blogiani. Näkemiin!

2 kommenttia: