tiistai 14. kesäkuuta 2011

~The cake is a lie!

Hei kaikille! ^_^
Päätin pitkästä aikaa postailla hieman kuvia, joita on tullut nyt räpsittyä Melistä.
Pahoittelen, että en ole postaillut mitään pitkään aikaan, mutta ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä mistä tänne olisin kirjoitellut. Nauttikaa kuvista:
                                     Tuttu kuutio ihmisille jotka ovat pelanneet portalia. (höpöttelen kyseisestä pelistä kuvien jälkeen...)



 Siinä Melanie roikkui pyykkien seurana pyykkinarulla ilman kiinni pitämistä. Vahdin kuitenkin, ettei hän tipu.

 Nämä kaksi kuvaa (ylä ja alapuolella) ovat minun suosikkejani.
 Olimme tyttösen kanssa parvekkeella kuvailemassa kun alkoi sataa vettä ja ukkosti. Se oli mukavaa. Sateen ropinaa ja ukkosen jyrähtelyä oli kiva kuunnella.

     
:3 Suloinen~

Olen viettänyt aikaani pelaamalla peliä nimeltä Portal. Peli on todella kiva, hauska ja se vaatii paljon älyäkin jos nimittäin haluaa päästä seuraavalle tasolle. Tänään olisi tarkoitus pelata peli sitten loppuun. Olen viime metreillä. Pelin ideana on läpäistä tasoja aseen kanssa jolla pystyy tekemään kaksi porttia joiden läpi pystyy kulkemaan (Tajuatte varmaan kun katsotte videon). Mutta juu kuutio jota Mel piti kädessään ensimmäisissä kuvissa esiintyy myös portalissa (tai noh sieltähän se palikka tuleekin) Muutamia kuvia pelistä:
Companion cube


Klikkaamalla isommaksi


Siinä hieman gameplayta. Hei hei ja näkemisiin! ^-^
Ps. Postauksen otsikko viittaa myös portaaliin jossa tuo tietokone lupaa pelin lopussa antaa sinulle kakkua, jos suoritat kaiken kiltisti loppuun. Näin ei kuitenkaan käy vaan kone yrittää tappaa sinut. :D Tajusitte toki. Olen niin pelin huumassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti